SEGRE

AUDIÈNCIES

Telecinco segueix líder per sisè mes consecutiu i TV3 es manté segona

‘Las cloacas de Interior’ va ser el programa més vist al juliol.

‘Las cloacas de Interior’ va ser el programa més vist al juliol.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Telecinco es manté com el canal de televisió més vist a Catalunya, amb una quota de pantalla del 10,7%, i ja acumula sis mesos de liderat. D’altra banda, TV3 segueix en segon lloc, amb una quota del 10,1%. Les dades proporcionades per Kantar Media confirmen també que, a pesar de mantenir el liderat, l’audiència del canal principal de Mediaset baixa gairebé un punt en l’àmbit estatal respecte al mes de juny, una tendència a la baixa que també es reprodueix a Antena 3, TVE i La Sexta, que s’ha vist superada per Cuatro.

D’altra banda, en territori català, TV3 ha aconseguit el liderat del prime time, en part gràcies a l’emissió del documental Las cloacas de Interior, que va aconseguir una mitjana de 766.000 espectadors i una quota de pantalla del 30,1%, que li va servir per ser el programa més vist del mes de juliol. A aquesta emissió se sumen produccions que van acomiadar temporada, com El foraster, Joc de cartes, Nit i dia, Polònia o Fora de carta, que també van aconseguir dominar les respectives franges.

D’aquesta forma, TV3 va aconseguir encapçalar en audiència el prime time amb un 14,1% de share, davant del 4,5% de Telecinco. La cadena autonòmica també manté el liderat en els informatius, que continuen sent els més vistos en totes les seues edicions.

tracking