SEGRE

INFORMATIUS ESPECIALS

La televisió centra la graella televisiva en els atemptats terroristes

Un agent de la Urbana després dels atemptats a les Rambles.

Un agent de la Urbana després dels atemptats a les Rambles.VERTELE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos atemptats terroristes que van tenir lloc a Catalunya han alterat la graella televisiva de les principals cadenes espanyoles durant les últimes hores. TVE, Mediaset, TV3 o Atresmedia, entre d’altres, van interrompre la programació habitual dels seus canals per emetre informatius especials, programes d’anàlisi i última hora durant el prime time televisiu. A més, ahir es van oferir espais complets dedicats a aquests atemptats i avui el 3/24 emet una marató informativa fins al migdia i Informe Semanal o La Sexta noche centren la mirada en Barcelona i Cambrils.

Per la seua banda, alguns presentadors titulars van interrompre les vacances per cobrir la notícia des de la mateixa capital catalana. Susanna Griso (Antena 3), Mamen Mendizábal i Antonio Ferreras (la Sexta), Ana Rosa Quintana (Telecinco), Javier Ruiz (Cuatro) o Sergio Martín (TVE) són alguns dels rostres coneguts que van tornar a treballar abans d’hora per informar de l’atemptat més greu que ha tingut lloc a Espanya des de l’11-M

Presentadors i col·laboradors van vestir amb jaquetes negres, camises blanques i corbates negres per afegir-se al dolor general, mentre que al costat dels logos de les cadenes es van col·locar crespons en senyal de dol per les víctimes.

tracking