SEGRE

TV3 DOCUMENTALS

‘Sense ficció’ homenatja Lady Di

Amb un documental que aborda el conflicte generacional entre Isabel II i la princesa || També n’estrena un altre sobre els excessos del turisme als EUA

Fotograma del documental dirigit per Caroline Benarrosh.

Fotograma del documental dirigit per Caroline Benarrosh.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’espai Sense ficció de TV3 estrena aquesta nit (21.55 h) Lady Di contra Elisabet II. Un duel reial, un documental dirigit per Caroline Benarrosh que homenatja Diana de Gal·les dos dies abans de l’aniversari de la seua prematura mort. La producció aprofundeix en el conflicte generacional que es va disputar en secret al castell de Windsor. I és que, durant disset anys, Isabel II, el màxim exponent de la tradició anglesa, i Diana, la princesa rebel, es van enfrontar en un pols que gairebé va costar la corona a la reina.

Entre altres qüestions, Lady Di contra Elisabet II reflexiona sobre el moment d’inflexió en què la monarquia anglesa es va veure obligada a adaptar-se a la modernitat.

Així mateix, l’espai presentat per Joan Salvat estrenarà posteriorment La destrucció de la primavera. El treball, dirigit per Alison Ellwood, és la crònica del fenomen turístic que va trastocar dos pobles de la costa de Florida, als EUA, durant més de tres dècades.

Fort Lauderdale i Daytona Beach, que durant anys van competir per atreure els universitaris que volien divertir-se durant les vacances de primavera, han acabat convertint-se en un punt d’excessos que ha esgotat la paciència dels veïns. De la mateixa manera que en algunes poblacions de Catalunya, el fenomen que atreu milers de joves amb beguda i sexe a bon preu s’ha convertit en el malson dels ciutadans.

tracking