SEGRE

Arxivada la querella contra Wyoming i Dani Mateo per un acudit sobre el Valle de los Caídos

Dani Mateo

Arxivada la querella contra Wyoming i Dani Mateo per un acudit sobre el Valle de los CaídosEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge de Madrid ha arxivat la querella presentada contra José Miguel Montzón, el "Gran Wyoming", i Dani Mateo, per un acudit d’aquest últim en el programa televisiu "El Intermedio" sobre el Valle de los Caídos. Dani Mateo agraeix la decisió judicial en un comentari en el seu compte de Twitter en el que afirma: "Han arxivat la querella pel meu acudit sobre El Valle de los Caídos. Per fortuna queden jutges amb sentit comú. Gràcies! PD: I gràcies als que em vau denunciar per recordar-nos que encara existiu. Sou AMOR".

Wyoming i Dani Mateo van comparèixer el passat 24 de maig davant del titular del jutjat d’instrucció número 4 de Pozuelo de Alarcón després d’una denúncia de l’Associació en defensa del Valle de los Caídos per ofenses als sentiments religiosos i d’odi.

L’humorista, en un programa de "El Intermedio" emès per la Sexta el maig de 2016, havia dit que la creu del Valle dels Caídos tenia 150 metres d’altura, "el triple del que mesura la Torre de Pisa", perquè "Franco volia que es veiés de lluny", "normal... perquè qui voldrà veure a prop aquesta merda".

El 24 de maig de 2017, en l’emissió del seu programa, Wyoming va demanar perdó per l’acudit de Dani Mateo: "als catòlics pel comentari sobre la creu; als italians pel de la Torre de Pisa, al cantant Franco Batiato pel de Franco i a la discografia de Paulina Rubio pel de "merda".

El jutge de Pozuelo de Alarcón havia desestimat la querella de l’Associació en defensa del Valle de los Caídos quan va ser interposada el maig de 2016, però va haver de reobrir-la a instàncies de la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Madrid després d’un recurs dels denunciants.

tracking