SEGRE

TV3 A LA VENDA EL 3 DE DESEMBRE

‘El disc de La Marató’, amb 19 cançons d’èxit interpretades per 33 artistes

Foto de família dels participants en el disc solidari 2017.

Foto de família dels participants en el disc solidari 2017.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Marató de TV3, que tindrà lloc el 17 de desembre, dedicada a les malalties infeccioses, ja té disc i llibre. El disc de La Marató, amb una tirada de 200.000 còpies, es podrà adquirir amb SEGRE i els diaris catalans el diumenge dia 3 al preu de 10 euros.

Reuneix 19 cançons d’èxit adaptades al català, en les quals es pot trobar des de reggaeton, boleros i txa-txa-txa fins a òpera, swing, gòspel i música disco, interpretades per 33 artistes, dels quals onze no havien cantat mai abans en català. Entre els intèrprets figuren, entre altres, Pastora Soler i David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian, The Sey Sisters, Buhos, India Martínez i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Ryan Paris, Lamari de Chambao, Lucrecia i Llorenç Santamaria.

Les cançons elegides van ser popularitzades en el seu moment per artistes com, entre d’altres, Txarango, Sau, Juan Magan, Shawn Mendes, Seal, Albert Hammond, Domenico Modugno, Zucchero i Jimmy Cliff.

Pel que fa al Llibre de la Marató, Víctor Amela, Marc Artigau, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró han cedit de forma desinteressada els seus relats, i Antònia Arrom els ha il·lustrat.

tracking