SEGRE

TV3

Més de 3.000 activitats arreu de Catalunya en benefici de La Marató

Quinze hores en directe aquest diumenge, sense polítics pel 21-D

Helena Garcia Melero.

Helena Garcia Melero.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Marató de TV3 celebra aquest diumenge la 26a edició en un any en què es recaptaran fons per a la investigació de les malalties infeccioses, com la pneumònia, la grip, la meningitis, la tuberculosi, l’hepatitis, el VIH i la sèpsia.

De nou, La Marató ve carregada de cares conegudes i 3.005 activitats, segons van explicar ahir responsables de la televisió pública catalana en la presentació de la nova gala, acompanyats pel director de La Marató, Xavi Abad, i la periodista Helena Garcia Melero, que conduirà el programa, amb l’ajuda del músic i actor lleidatà Ferran Aixalà.

La Marató s’emetrà per TV3 des de les 10.00 i fins passada la 1.00 de la matinada, i Catalunya Ràdio s’hi suma amb el programa El suplement, presentat per Ricard Ustrell, que realitzarà una programació especial a partir de les 8.00 hores.

La gala comptarà amb pacients, gent anònima i cares conegudes com les de l’actor i dramaturg Abel Folk, el pilot lleidatà Isidre Esteve o la directora de la pel·lícula Estiu 1993, Carla Simón. Un altre plat fort seran les actuacions musicals dl’India Martínez, la companyia de dansa La Veronal, el Mag Lari i La Casa Azul, que cantarà en català en exclusiva la seua mítica cançó La revolució sexual.

Com a novetat, el botó que serveix per actualitzar el marcador és un cotxe de joguina que circularà per Catalunya, amb connexions en directe, i el logotip de La Marató apareixerà infectat a l’inici de la jornada per finalitzar sa.

Comptarà amb 1.001 línies telefòniques per recollir donatius però a diferència de l’edició anterior, en què l’expresident Artur Mas i els consellers del seu Govern van atendre els telèfons, aquest any no hi haurà participació de cap polític.

Helena Garcia Melero.

Helena Garcia Melero.TVC

tracking