SEGRE

LLEIDA TELEVISIÓ A LES 23.30 HORES

‘Ara Lleida Blanca’ estrena temporada

Joan Cama, Rut Camí i Marina Sala recorreran les onze estacions d’esquí lleidatanes || Cada entrega mostrarà un complex hivernal i els llocs d’interès que l’envolten

Rut Camí, Joan Cama i Marina Sala, conductors del programa sobre la neu i les estacions d’esquí.

Rut Camí, Joan Cama i Marina Sala, conductors del programa sobre la neu i les estacions d’esquí.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida Televisió estrena aquesta nit a les 23.30 Ara Lleida Blanca, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que es proposa posar de relleu les estacions d’esquí lleidatanes, el territori més pròxim a aquestes i el seu impacte a les comarques de Ponent.

Cada capítol serà aquesta temporada d’una hora, conduït per Joan Cama, que parlarà amb els responsables de cada estació i amb els representants institucionals de cada territori, acompanyat de Rut Camí i Marina Sala, encarregades de mostrar la realitat de cada complex hivernal.

També s’encarregaran de reportatges entorn de l’esquí, l’snowboard, les activitats i serveis que ofereix cada estació i dels equipaments que s’aniran descobrint cada setmana. A més, aquest any el programa no es quedarà només a pistes, sinó que s’endinsarà en el territori veí per parlar de gastronomia local, els restaurants, l’oferta hotelera, cultural i turística.

Cada entrega tindrà propostes per a esquiadors i no esquiadors. Ara Lleida Blanca és un espai per als que es posen uns esquís per trepitjar la neu i també per als que vulguin conèixer el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Cerdanya, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran.

Seran un total de tretze programes tenyits de blanc, els primers dels quals serà un pròleg sobre les estacions, el funcionament i què abordaran els programes. Aquest programa inaugural tindrà com a convidats el president de la Diputació, Joan Reñé, així com Juli Alegre, director del Patronat de Turisme, que explicaran la rellevància del sector.

tracking