SEGRE

TV3 DIMARTS PASSAT

'Sense ficció' obté una audiència rècord del 34,4% amb el documental '1-O'

Steffen, l’amfitrió belga de Pou, li mostra el zoo on treballa.

Steffen, l’amfitrió belga de Pou, li mostra el zoo on treballa.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 va batre dimarts a la nit el rècord històric d’audiència del programa Sense ficció, que va tenir 1.135.000 espectadors i va assolir el 34,4 per cent de quota de pantalla amb la projecció d’1-O, dada que suposa que una de cada tres persones que veien la televisió en aquella hora estaven seguint el documental elaborat per Mediapro sobre els fets històrics i violents que van tenir lloc durant el referèndum català de l’1 d’octubre. Va superar el resultat, el mes de juliol, del reportatge Las cloacas de Interior, que va tenir un 30,1% de quota i 766.000 espectadors. A internet, 1-O el van veure en directe gairebé 20.000 usuaris i l’etiqueta #1octubreTV3 va ser trending topic mundial.

D’altra banda, aquesta nit a les 22.35, TV3 estrena Cases d’algú, un programa en el qual Joan Maria Pou viatja pel món per descobrir l’entorn personal de turistes que visiten Catalunya. Seran nou capítols amb dos històries cada un, i el desè serà un resum.

Ba­sat en el format belga Be my guest, Pou descobrirà sorprenents vides de personatges anònims, com Hernán i Patri, una parella de Mèxic que va protagonitzar una història d’amor de cine. Després, Pou va a Bèlgica per trobar-se amb Steffen, un alemany que viu dins d’un zoo.

tracking