SEGRE

LA SEXTA A LES 21.30 HORES

‘Salvados’ celebra 10 anys prenent el pols al carrer

Jordi Évole recull històries anònimes a Barcelona, Madrid, Sevilla i Bilbao || Un retrat col·lectiu de l’Espanya actual

Jordi Évole conversa amb ciutadans anònims.

Jordi Évole conversa amb ciutadans anònims.ATRESMEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta nit, a les 21.30, Salvados de La Sexta celebra el seu desè aniversari sortint al carrer a recollir històries.

Tothom té una història per explicar i el programa que condueix Jordi Évole ha volgut recopilar-les sortint al carrer a conèixer de primera mà com ens va la vida en aquest país.

Sense cap càsting previ ni cap entrevista preparada amb antelació, Évole visita barris de Sevilla, Bilbao, Madrid o Barcelona, i recull les històries de les persones que troba. Asseguts a l’andana del metro, en un bar de menús, en un mercat o en una plaça, els protagonistes d’aquest Salvados especial van construint un retrat de l’Espanya actual.

El resultat és un conjunt d’històries humanes en les quals es podran veure reflectits la majoria dels espanyols. S’hi barregen les dificultats per arribar a final de mes amb una pensió de viudetat, la il·lusió per emprendre un negoci propi, les complicades relacions d’uns pares amb els seus fills adolescents, la visió del país d’un estudiant universitari, els somnis trencats de qui no ha pogut estudiar per cuidar els altres o gent a l’atur il·lusionada amb una futura entrevista de treball. En totes aquestes històries trobem un denominador comú: gent lluitadora que, malgrat tot, no llança la tovallola i que resumeix la seua situació amb una frase: “Això és el que hi ha.”

tracking