SEGRE

TV3 AVENTURA

Antonio Orozco, convidat d’‘Aire lliure’ a Mont-rebei

El cantant practicarà caiac a la Noguera Ribagorçana || En el segon episodi del programa presentat per Núria Picas

Núria Picas i Antonio Orozco practicant caiac al congost.

Núria Picas i Antonio Orozco practicant caiac al congost.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TV3 emet avui a les 22.45 h el segon capítol d’Aire lliure. El personatge convidat del programa és el cantant i compositor català Antonio Orozco, que practicarà caiac al riu Noguera Ribagorçana en el seu pas pel congost de Mont-rebei al costat de la presentadora de l’espai, la campiona de carreres de muntanya Núria Picas.

Orozco no serà l’únic convidat del programa d’aventures, ja que la presentadora, juntament amb Sílvia Vidal, especialista en la modalitat de big wall, passaran una nit penjades a més de cent metres d’alçada a les parets del Montsec.

D’altra banda, Núria Picas i els seus convidats aprofitaran l’estada a la zona per practicar les modalitats que han col·locat la ciutat d’Àger al mapamundi dels esports aeris: el parapent i l’ala delta. El cel que envolta el Montsec és especial per volar i per mirar els estels a l’Observatori Astronòmic d’Àger, que també coneixeran.

El programa Aire lliure té l’objectiu de “fomentar el turisme actiu, esportiu i cultural del país”. Així mateix, a partir de l’esport i l’activitat física, el programa pretén promocionar el territori i la gent que hi viu, amb les seues activitats quotidianes i les seues inquietuds.

Joel Joan i Kilian Jornet van ser els dos convidats del primer programa, amb diverses activitats al Pedraforca i a la localitat de Berga.

tracking