SEGRE

TV3 PSICOLOGIA

‘L’ofici de viure’ dóna claus per deixar de ser despistat

La filòsofa Begoña Roman critica l’ús dels joves de la tecnologia || La concentració és la protagonista d’aquest capítol

Tir amb arc, una eina per deixar de ser despistats.

Tir amb arc, una eina per deixar de ser despistats.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ofici de viure, que presenta i dirigeix l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez, proposa avui a les 00.30 hores per TV3 pràctiques que ajuden a concentrar-se més i de millor manera. En una època en la qual cada vegada costa més mantenir l’atenció a causa de les noves tecnologies, el capítol Deixar de ser despistats compta amb les opinions de la filòsofa Begoña Roman, que es mostra molt crítica amb l’ús que fan els joves de les noves tecnologies.

El programa també comptarà avui amb el fundador de l’Institut esMindfulness, Andrés Martín Asuero, que ofereix als teleespectadors eines pràctiques per concentrar-se més i millor amb un taller de reducció de l’estrès basat en la consciència plena.

A la part final del programa, hi haurà una mostra de com la pràctica d’un esport de precisió com el tir amb arc pot ser també una eina per deixar de ser despistats. L’ofici de viure és un espai de psicologia i espiritualitat pràctica en el qual es tracten temes com el creixement personal, la psicologia positiva i nova espiritualitat.

A més a més, planteja maneres alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia a la societat actual. El programa va nàixer en format radiofònic l’any 2015, i des del 2017 també compta amb una versió televisiva.

tracking