SEGRE

MÚSICA EN CATALÀ

'Kastanya.cat' torna amb el millor so a Lleida TV

Estrena de la temporada amb tretze nous grups musicals || Manté el presentador, Carles Gómez, component de Lexu’s

Un moment de l’enregistrament d’un dels programes.

Un moment de l’enregistrament d’un dels programes.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Kastanya.cat arranca aquesta tarda a les 18.30 hores a Lleida TV, amb nous grups musicals i so en directe amb qualitat d’estudi. El Kastanya.cat és una iniciativa del departament de Cultura que organitza la direcció general de Política Lingüística de la Generalitat, amb l’objectiu de promocionar i divulgar l’ús del català i l’occità a través de la música, en el marc de la popular festa de la Castanyada. Aquesta nova edició repeteix el format de set programes, presentats per Carles Gómez, líder del grup musical Lexu’s. Hi participaran tretze formacions musicals de diversos estils i composicions, que canten en català o en occità, i que mostraran el seu talent davant de sis artistes ja consolidats i que compten amb una important trajectòria al nostre territori, com són Jofre Bardagí, Paula Valls o Barcelona Gospel Messengers.

Seguint la línia de l’edició anterior, cada programa es dedica a una temàtica, com el rock, el folk, el cant coral i el so del carrer.

Després de l’emissió televisiva dels set programes, el Kastanya.cat en finalitzarà amb un gran concert el diumenge 11 de novembre a la sala Cotton Club de Lleida, en el qual actuaran en directe tots els grups que hauran participat en aquesta edició.

El programa podrà veure’s de nou dissabte a les 20.30 i diumenge a les 14.30 hores.

tracking