SEGRE

MITJANS LOVESTVMITJANS LOVESTV

RTVE, Mediaset i Atresmedia creen una plataforma conjunta de TV

Representants dels grups de comunicació, units en LovesTV.

Representants dels grups de comunicació, units en LovesTV.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de RTVE, Atresmedia i Mediaset van presentar ahir LOVEStv, una plataforma gratuïta, que vol revolucionar el panorama televisiu a Espanya millorant les prestacions de TDT en obert en oferir als usuaris algunes funcions i eines que fins ara només estaven disponibles a les plataformes de pagament.

La tecnologia HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband) és la pedra angular en què es basa LOVEStv, els gestors de la qual estan ja en converses amb altres operadors com Forta per a una futura ampliació, competint en grup amb les plataformes de pagament. De moment es veurà als televisors, però l’objectiu és ser accessibles a través de mòbils i tauletes. Amb el botó blau del comandament a distància, més de 2 milions d’usuaris amb un televisor amb HbbTV 1.5 tenen ja accés a programes d’aquesta setmana.

Representants de RTVE, Atresmedia i Mediaset van presentar ahir LOVEStv, una plataforma gratuïta que vol revolucionar el panorama televisiu a Espanya millorant les prestacions de TDT en obert a l’oferir als usuaris algunes funcions i eines que fins ara només estaven disponibles a les plataformes de pagament.

La tecnologia HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband) és la pedra angular en què es basa LOVEStv, els gestors de la qual ja mantenen converses amb altres operadors com Forta per a una futura ampliació, competint en grup amb les plataformes de pagament. De moment es veurà als televisors, però l’objectiu és ser accessibles a través de mòbils i tauletes. Amb el botó blau del comandament a distància, més de 2 milions d’usuaris amb un televisor amb HbbTV 1.5 tenen ja accés a programes d’aquesta setmana.

Representants dels grups de comunicació, units en LovesTV.

Representants dels grups de comunicació, units en LovesTV.TVE

tracking