SEGRE

CATALUNYA MITJANS

Premien 3/24 i RAC1

La Generalitat decideix els guardons de Comunicació reconeixent el canal de notícies i ‘La competència’ || L’entrega, aquest dilluns

Òscar Andreu i Òscar Dalmau, conductors de ‘La competència’.

Òscar Andreu i Òscar Dalmau, conductors de ‘La competència’.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jurat de la XVII edició dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat ha decidit premiar el magazín La competència de RAC1, a la categoria de Radiodifusió; el Canal 3/24 a la categoria Televisió; el fotoperiodista Tino Soriano –amb diversos premis internacionals a l’historial i des de l’any 2001, fotògraf de la National Geographic Society– també ha estat premiat en l’apartat de Premsa; el diari Núvol, a la categoria de Mitjans d’arrel digital; a Wallapop –iniciativa digital a què la firma lleidatana Wala ha guanyat un plet per imitar el seu nom–, la Generalitat el premia en la categoria de Publicitat; i Corisa Media Grup, del Ripollès, en la categoria de Comunicació de Proximitat. El jurat també ha atorgat una menció honorífica a la periodista Pepi Rafel, per la llarga trajectòria al món de la comunicació local a RTV El Clot – Sant Martí.

Aquests guardons es van crear l’any 1999 amb motiu dels setanta-cinc anys del naixement de les primeres emissions regulars de ràdio a Catalunya. L’objectiu dels reconeixements, segons va explicar ahir el Govern, és “reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada durant l’any anterior”. Els premis també reconeixen trajectòries professionals, institucionals o empresarials que hagin destacat en el seu conjunt.

L’entrega tindrà lloc dilluns que ve, dia 10 de desembre, en un acte presidit pel president, Quim Torra, al Palau de la Generalitat.

tracking