SEGRE

El Pica Lletres 2019 s'estrena aquest dijous

Una nova edició del programa educatiu presentat per Òscar Fernández

El presentador del programa, Òscar Fernández.

El presentador del programa, Òscar Fernández.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida Televisió estrena aquest dijous a la tarda una nova edició del programa educatiu Pica Lletres, el concurs de Produccions Audiovisuals Antàrtida amb la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya i el suport de l'Institut d'Estudis Catalans. Òscar Fernández presentarà el programa de 30 minuts de durada i en què hi participaran alumnes de tercer curs d'ESO dels diferents centres de secundària de Lleida: L'Institut d'Alcarràs, d'Almenar, l'Arabell, el Carme, Ciutat de Balaguer, l'Institut Josep Lladonosa, Lestonnac, La Salle Mollerussa, Sant Jaume-Les Heures, l'Institut de Seròs i Vedruna Balaguer. A partir d'aquesta setmana, cada dijous s'estrenarà una nova entrega del concurs on els centres educatius competiran per arribar a les semifinals dels dies 6 i 13 de juny. Els dos instituts que resultin finalistes lluitaran per guanyar l'edició d'enguany el dia 22 de juny. L'equip guanyador de la província, accedirà a la Gran Final Catalana del programa.

Els objectius de l'espai educatiu són fomentar i promoure la lectura i l'ús de la llengua catalana de manera lúdica, a més de considerar-se una possibilitat didàctica en l'educació lingüística dels alumnes. Com en anys anteriors, el programa es compon de dues etapes. En la primera fase del programa, els concursants hauran de lletrejar paraules, mentre que en la segona part, hauran de resoldre correctament diferents jocs lingüístics, com ara llegir correctament embarbussaments, detectar barbarismes i corregir errors ortogràfics.

L'estrena del programa és aquest dijous a les 18.30 h i la redifusió serà el divendres a les 13.30 h i el dissabte a les 20.30 h. 

tracking