SEGRE

LLEIDA TV NOVA TEMPORADA

Torna ‘Diari de Nit’ amb Santi Roig

El periodista també estarà al capdavant a partir de demà de les notícies de la nit || Mariví Chacón seguirà al comandament de la segona hora amb un format magazín

Santi Roig i Mariví Chacón continuaran encapçalant l’equip de ‘Diari de Nit’.

Santi Roig i Mariví Chacón continuaran encapçalant l’equip de ‘Diari de Nit’.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà dilluns s’estrena la segona temporada del Diari de Nit, un espai informatiu i d’entreteniment de dilluns a divendres, a partir de les 20.00 i amb tres hores de durada. El programa és un espai de referència per seguir de prop l’actualitat tant de Lleida ciutat com de les comarques.

El periodista Santi Roig s’encarregarà de presentar les notícies durant la primera hora del programa, que es complementaran amb la previsió del temps, una entrevista a peu de carrer i una de centrada en l’actualitat, que s’estrenarà amb el nou president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Com a novetat ressenyable, el programa incorpora un espai d’anàlisi, en què diversos professionals del diari SEGRE donaran la seua opinió sobre els temes més destacats. Aquesta visió es complementarà amb el punt de vista de la societat civil, que servirà per iniciar l’espai de tertúlia que caracteritzarà la tercera hora de l’espai.

La segona hora del programa continuarà com a magazín amb Mariví Chacón al capdavant. L’espai busca posar el focus en el territori i per aquesta raó hi haurà un espai dedicat als barris de Lleida amb la periodista Maria Marquès.

Altres novetats per aquest curs són l’escriptora Ramona Solé, que parlarà dels llibres que més l’han marcat; la sexòloga i psicòloga Laia Cadens; la nutrició amb Naila Martínez; mesures legals amb Xavier Prats; el món tecnològic amb Joan Teixidó i les novetats de l’Espai Cercle.

tracking