SEGRE
Ana, Teresa i Helelena amb la seua nova imatge

Tornen 'Les tres bessones'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de la seua estrena en TV3 el 1997 "Les tres bessones" es van convertir en un veritable fenomen mediàtic que va servir de referent a tota una generació de nens i nenes d’entre 5 i 10 anys d’edat. El seu èxit va ser tan gran que va acabar fent el salt ràpidament a TVE, sota el títol "Les tres bessones" i posteriorment l’internacional sent doblades a 35 idiomes diferents. Entre 1997 i 2003, en què es va emetre l’últim, es van rodar un total de 104 capítols explicant les aventures de tres trigèmines, Ana, Teresa i Hel·lena, a les quals, cada vegada que cometien una entremaliadura, "La bruixa avorrida" les enviava a un conte, o a diversos passatges de la història, perquè aprenguessin a comportar-se millor.

La productora "Brutal Media", que dirigeix el CEO Raimon Masllorens, s’ha proposat de recuperar els personatges, adaptats a la mentalitat del segle XXI, però convertides ja en tres adolescents ja que l’acció es desenvoluparà vint anys després d’on les van deixar el 2000. Els guions estan escrits per Jordi Gasull, autor dels textos de l’aplaudida "Les aventures de Tadeo Jones" (Enrique Gato, 2012). De moment encara no ha transcendit la data d’emissió de la nova sèrie ni que cadena, o plataforma, podrà seguir-se a Espanya.

"Les tres bessones" van ser creades per l’escriptora i il·lustradora Roser Capdevila (Barcelona, 1939) el 1983, quen s va publicar el primer llibre de la saga, i estan inspirades en les tres filles de l’autora nascudes el 1969.

tracking