SEGRE

Divendres torna 'Qui vol ser milionari?' a Antena 3

Juanra Bonet conduirà el concurs que va popularitzar a Espanya, Carlos Sobera, a partir de 1999

Carlos Sobera va popularitzar el concurs a Espanya a partir de 1999

Divendres torna 'Qui vol ser milionari' a Antena 3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja és oficial. Divendres vinent, 12 de març, torna a Antena 3, "Qui vol ser milionari?" presentat per Juanra Bonet (que el compaginarà amb la seua presència en "Boom”) i que vindrà a omplir el buit deixat per "El desafio” que ja ha conclòs, després de la seua gala final, amb la victòria de Kira Miró. La gran novetat de la present edició és que es tractarà d’un concurs reservat a Vip’s, per allò de garantir l’audiència, amb la presència, ja confirmada i gravada, entre altres, de David Broncano, Alberto Chicote, Loles León, Antonio Resines o Lucía Etxebarría.

L’objectiu de la nova edició de "Qui vol ser milionari?" és el de superar, o com a mínim, igualar el llistó deixat per “El desafio" que l’ha deixat en un 20,1 d’audiència i 2.882.000 espectadors seguint les seues incidències mentre el seu principal competidor, “Got Talent", a Tele 5, es quedava en un 19,2.

De fet, aquest no és el primer retorn del concurs de preguntes i respostes, nascut a la Gran Bretanya i que presumeix de ser la franquícia televisiva amb més projecció internacional ja que s’ha emès, en versions personalitzades a més de cent països, ja que el 22 de gener del 2020, abans de la pandèmia, es van gravar, per a la nit dels dimecres, quatre d’especials que, atès el seu èxit, es van convertir en vuit.

A Espanya, la primera etapa del concurs data de 1999 i en Tele 5. Amb Carlos Sobera com a presentador, i el seu cèlebre arqueig de celles, es va prolongar fins el 2002 amb l’excepció que, en aquella etapa, el concurs va entregar el seu màxim premi, en el seu moment el de més quantia entregat en un programa televisiu en aquest país en tota la seua història: 50.000.000 de pessetes. Se’ls va portar el barceloní Enrique Chicote Blanco que en la pregunta final va sol·licitar el comodí de la trucada, abans de donar la resposta a la pregunta, només per dir-li a la seua esposa que anava a emportar-se el premi.

El 2005, el concurs va passar a Antena 3, també conduït per Carlos Sobera, assolint el seu índex més gran de popularitat fins el 2008 encara que només va entregar en aquest temps dos premis de 100.000 euros quan l’objectiu era emportar-se un milió. El programa, ja en un clar descens d’espectadors, va tornar el 2009 i va aguantar fins el 2012, amb la seua cancel·lació definitiva presentat, en dos etapes diferents, per Antonio Garrido i Núria Roca.

tracking