SEGRE

El desenllaç del cas Carnaval tanca 'Crims'

En l'últim capítol de la segona temporada de la sèrie

Carles Porta provarà de resoldre l’assassinat a ‘Crims’.

Carles Porta provarà de resoldre l’assassinat a ‘Crims’.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’últim capítol de la segona temporada de Crims, la sèrie de TV3 presentada i dirigida pel lleidatà Carles Porta, el format resol el cas del crim comès en una petita localitat del Montsià durant el ball de Carnaval, el primer que se celebrava després de quatre dècades de dictadura franquista.

Aquest nou episodi s’articula a través dels testimonis dels afectats o implicats en el cas, advocats i agents de la Policia i de la Guàrdia Civil que van estar al capdavant de les investigacions. Després de mesos posant potes enlaire gairebé tot el Montsià el cas s'arxiva sense cap culpable clar. Detectius privats, pàrquings de discoteques, personatges del cas Alcàsser, escoltes telefòniques, programes i una atípica parella de guàrdies civils, acompanyaran a la família en una lluita de més de divuits anys contra l'oblit i la prescripció.

I després, a les 23.00, "Per què matem?"

Tothom és capaç de matar. Una decisió equivocada és el que separa tothom de fer mal a algú de manera tràgica: un moment de bogeria al volant, un ganivet que llisca, una empenta... De la mà de psiquiatres, investigadors, forenses, policia científica, advocats,jutges i periodistes, el capítol final de la primera temporada de Crims analitzarà les raons que porten a matar, els mòbils dels crims, els "modus operandi" dels assassins, els escenaris dels crims, les autòpsies, la ment del criminal, la llei i el tractament que en fan els mitjans de comunicació.

tracking