SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Els mítics Dire Straits ‘reviuen’ al Teatre de la Llotja de Lleida

Un moment de l’espectacle de Brothers in Band, que homenatja la banda britànica Dire Straits.

Un moment de l’espectacle de Brothers in Band, que homenatja la banda britànica Dire Straits.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El seu nom, Brothers in Band, no deixa cap lloc a dubtes. Porta immediatament l’inconscient a un dels seus grans himnes, Brothers in arms. I és que els anglesos Dire Straits, que van deixar els escenaris l’any 1995, van reviure ahir a l’escenari del Teatre de la Llotja amb l’espectacle The Very Best of dIRE sTRAITS dels nou membres que conformen Brothers in Band, considerat a Europa el millor espectacle d’homenatge a la banda de rock liderada pel guitarrista Mark Knopfler.

La formació va interpretar bona part dels grans èxits de Dire Straits entre els anys 1978 i 1991, en què es troba un ampli repertori que forma part de l’imaginari col·lectiu de diverses generacions, amb temes entre els quals destaquen el cristal·lí so de Down to the Waterline, l’antològic riff de Money For Nothing, passant per clàssics com Sultans of Swing, Telegraph Road, Romeo & Juliet o Tunnel of Love Industrial Disease, entre molts d’altres.

L’espectacle va arribar ahir a un Teatre de la Llotja amb un notable aforament de públic després d’una gira europea en la qual els músics han recorregut auditoris i teatres de més de quaranta ciutats d’Espanya, França i Alemanya i uns 35.000 espectadors.

tracking