SEGRE

CARTELLERA

'Inferno', amb Tom Hanks, competeix als cinemes amb Edward Snowden

També arriben a les sales lleidatanes 'Small time', 'Historia de una pasión', 'Footprints', 'El tiempo de los monstruos', 'Después de nosotros' i 'Ozzy'

Inferno

Inferno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oscaritzat Tom Hanks encarna de nou al professor de simbologia Robert Langdom a "Inferno", la seqüela de "El codi Da Vinci" i "Àngels i dimonis" que aquesta setmana competirà a la cartellera amb "Snowden", una pel·lícula d’Oliver Stone on Joseph Gordon-Levitt dóna vida al polèmic informàtic. També arriben a les sales lleidatanes 'Small time', 'Historia de una pasión', 'Footprints', 'El tiempo de los monstruos', 'Después de nosotros' i 'Ozzy'

TOM HANKS TORNA A LA PELL DE ROBERT LANGDOM A "INFERNO"

Després de "El codi Da Vinci" i "Àngels i dimonis", arriba "Inferno", un film en el qual Ron Howard torna a l’univers de l’escriptor Dan Brown de la mà de Tom Hanks i de Felicity Jones, entre d’altres, i amb la música d’Hans Zimmer.

Aquesta vegada el professor Robert Langdom despertarà amb amnèsia en un hospital italià on Sienna Brooks (Jones) l’ajudarà a recuperar els seus records i acaben recorrent Europa junts a fi de desarticular una perillosa conspiració global.

OLIVER STONE S’ATREVEIX AMB LA HISTÒRIA D’EDWARD SNOWDEN

Expert en esbombar les misèries de la història recent dels Estats Units, Oliver Stone s’atansa a "Snowden" a la figura del polèmic exanalista de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) que el 2013 va filtrar milers de documents classificats i va esbombar el sistema de vigilància global del seu país.

Joseph Gordon-Levitt ("Origen") encarna Edward Snowden en aquesta cinta basada en el llibre "The Snowden files" de Luke Harding i "Time of octopus" de l’advocat rus Anatoly Kucherena.

"OZZY", LA PEL·LÍCULA D’ANIMACIÓ QUE FA LLADRAR DANI ROVIRA

Dani Rovira, José Mota o Elsa Pataky es converteixen en gossos a "Ozzy", un film d’animació per a tota la família, protagonitzat per un simpàtic 'beagle', que ingressa per error en una presó per a gossos, on aprendrà valors com l’amistat i la superació.

Dirigida per Alberto Rodríguez, un dels directors de "Pocoyó", la pel·lícula compta amb Disney com a distribuïdora i s’estrenarà també al Regne Unit, el Canadà i Itàlia, entre altres països.

"DESPUÉS DE NOSOTROS" O LA CONVIVÈNCIA DESPRÉS D’UNA SEPARACIÓ

María i Boris porten quinze anys junts quan se separen. Ella va comprar la casa familiar, però ell la va arreglar, la qual cosa fa que, davant de la falta de mitjans de Boris per pagar-se un lloguer, ambdós hagin de continuar vivint sota el mateix sostre.

En aquest drama francobelga, dirigit per Joachim Lafosse i protagonitzat per Bérénice Bajo i Cédric Kahn, les coses es compliquen encara més quan l’antiga parella s’enfronta al repartiment de despeses.

UN PARE I UN FILL SE LES APANYEN A "SMALL TIME"

"Small Time" explica la vida del jove Freddy i el seu pare, Al, qui s’enfronta a ell perquè vagi a la universitat mentre conviu amb la nostàlgia del viscut al costat de la seua exdona, que l’ha abandonat.

El nord-americà Joel Surnow ("24" "The Kennedys") dirigeix aquesta comèdia dramàtica basada en una història real.

CARTELLERA: Consulta tots els horaris, sales i pel·lícules

tracking