SEGRE

teatre

L'SGAE col·labora amb AREMI en l'obra de teatre 'El sol surt per a tothom'

El muntatge s’estrena el pròxim diumenge al Teatre de la Llotja

El cartell de l'obra.

L'SGAE col·labora amb AREMI en l'obra de teatre 'El sol surt per a tothom'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat General d’Autors i Editors, a través de la Fundació SGAE, col·labora amb AREMI (Associació per a la Paràlisi Cerebral i discapacitats Similars) en l’obra de teatre inclusiva ‘El sol surt per a tothom’ que ha dirigit l’actor i director escènic Ricard Borràs i que aquest dijous es presenta als mitjans de comunicació.

Partint de reflexions, vivències i de sensacions de les famílies, els professionals i els usuaris d’AREMI, Ricard Borràs ha escrit el guió i la dramatúrgia d’ El sol surt per a tothom. Des de l’1 de febrer d’enguany, Borràs ha treballat amb tots ells per desenvolupar aquesta obra en la qual els actors protagonistes són els mateixos nens i nenes d’AREMI.

L’estrena de l’obra tindrà lloc el pròxim diumenge 23 d’octubre al Teatre de la Llotja. El preu és un donatiu de 10 euros a AREMI.

L’artista lleidatà Gabriel Pérez Bolaño ha donat per a l’ocasió un cartell que, en to positiu, presenta aquesta obra, la més absolutament inclusiva sobre la paràlisi cerebral.

L’obra compta amb la col·laboració de la Societat General d’Autors i Editors, a través de la Fundació SGAE, la regidoria de Cultura i Benestar Social de Lleida, la Diputació de Lleida i NAYOX, i forma part dels actes de celebració del 40è aniversari d’AREMI

tracking