SEGRE

CINEMA

Ben Affleck i Emily Blunt omplen de suspens la cartellera

'El contable' i 'La chica del tren’ són dos de les estrenes destacades de la setmana

Ben Affleck i Emily Blunt omplen de suspens la cartellera

Ben Affleck i Emily Blunt omplen de suspens la cartellera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El suspens s’apodera de la cartellera amb les estrenes de "El contable", en la qual Ben Affleck es posa a la pell d’un autista homicida, i "La chica del tren", amb Emily Blunt bregant amb les seues visions, en un cap de setmana en què també debuta el nou d’Isaki Lacuesta, "La propera pell".

També s’estrenen en els cinemes de lleidatans 'Hardcore Henry', 'Mike & Dave buscan rollo serio', 'Gran Prix a la muntanya dels invents', 'Fuego en el mar', 'Corb mitjonet', 'La vaca', 'Vientos de la Habana' i 'Juegos de familia'.

BEN AFFLECK ÉS UN FOSC AUTISTA EN "EL CONTTABLE"

L’actor nord-americà, que prepara el seu paper de Batman a "La Lliga de la Justícia", comparteix aquí cartell amb Anna Kendrick i J.K. Simmons en una pel·lícula de suspens i acció dirigida per Gavin O'Connor.

Affleck interpreta Christian Wolff, un autista amb una ment prodigiosa per als números (i no tant per a les persones) que treballa de comptable per a algunes de les organitzacions criminals més perilloses del món i porta una doble vida com a assassí.

EMILY BLUNT ES PASSA AL SUSPENS EN "LA CHICA DEL TREN"

Basada en la novel·la supervendes de Paula Hawkins, "La chica del tren" narra la història de Rachel, una dona tot just divorciada que fantasieja amb la vida d’una parella a la qual observa cada dia des del tren, fins que es veu embolicada en la investigació d’una desaparició que tindrà greus repercussions en la seua vida.

Blunt lidera un repartiment coral en aquest thriller psicològic de Tate Taylor on també apareixen Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Luke Evans i Justin Theroux.

"LA PROPERA PELL", UN DRAMA SOBRE LES DESAPARICIONS

Un adolescent desaparegut reapareix anys després, quan tots li donaven per mort, i torna a viure amb la seua mare i el seu tiet, encara marcats pel misteri no resolt de la seua absència. El dubte creix sobre si serà realment el nen que va desaparèixer.

Emma Suárez, després de donar vida a la "Julieta" d’Almodóvar, protagonitza al costat d’Álex Monner i Sergi López aquesta cinta codirigida per Isaki Lacuesta i el seu guionista i parella, Isa Campo.

ZAC EFRON TROBA PARELLA EN "MIKE Y DAVE BUSCAN ROLLO SERIO"

Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick i Aubrey Plaza protagonitzen aquesta comèdia gamberra de Jake Szymanski.

Dos germans addictes a la festa necessiten parella per assistir al casament de la seua germana a Hawaii i publiquen un anunci a internet, però les dos noies elegides resulten ser el que no esperaven i els dificultaran la cerimònia a ells i la seua família.

"HARDCORE HENRY", QUAN L’ESPECTADOR ÉS EL PROTAGONISTA

Ilya Naishuller, cantant de la banda punk Biting Elbows, debuta com a director amb l’original "Hardcore Henry", un film d’acció narrat en primera persona i rodat amb càmeres GoPro que permet a l’espectador capbussar-se i sentir-se l’autèntic protagonista de la història.

La pel·lícula arrenca amb el despertar de Henry, un ciborg que acaba de ser ressuscitat per la seua esposa (Haley Bennett) i que no tarda a descobrir que és sotjat per una organització criminal composta per hordes de mercenaris liderats per un mafiós amb poders extraordinaris (Danila Kozlovsky).

CONSULTA TOTS ELS HORARIS, SALES I PEL·LÍCULES

tracking