SEGRE

FESTIVALS CERTÀMENS

Lleida sona a música negra

La cinquena edició del Ponent Roots se celebra el cap de setmana amb concerts per a tots els públics || Sessió familiar per avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El duo integrat per la potent veu de Marta Trujillo i Dr. Melon al teclat va protagonitzar ahir al migdia el Vermut & Jazz al bar Beat Cafè i Soul de Lleida, en un concert emmarcat en la segona jornada de la cinquena edició del Ponent Roots, el Festival de Música Negra de Lleida.

Així mateix, el concert va servir per inaugurar l’exposició fotogràfica Jazz al Quadrat de Carlos Catarecha integrat per una sèrie de fotografies del JazzTardor de Lleida, que al seu torn celebra la 23a edició aquest mes de novembre. Al tancament d’aquesta edició estava previst que el Cafè Slàvia de les Borges acollís un concert emmarcat també en el Ponent Roots a càrrec de la banda Fundación Tony Manero en format Soundsystem, seguits per Afrocaribbean Collective i els seus sons africans.

El certamen s’acabarà avui amb una nova sessió del Ponent Roots Xics, a partir de les 17.00 h a la Sala Cotton. El concert comptarà amb els ritmes llatins del grup lleidatà Sonsonite i s’acabarà amb DJ Bernat Manzano, amb una sessió plena de ritmes caribenys com la cúmbia o el boogaloo. A més, la companyia Tombs Creatius instal·larà els seus jocs de fusta perquè puguin divertir-se petits i grans.

Aquest cinquè Ponent Roots va celebrar divendres a la nit la sessió més potent de l’edició amb Greg Lee de Hepcat, Jesse Wagner de The Aggrolite i The Uppertones, entre d’altres.

tracking