SEGRE

CINEMA

Nou tràiler d''El bar', d'Álex de la Iglesia

La pel·lícula s’estrena el 24 de març amb Mario Casas, Jaime Ordóñez, Terele Pávez, Blanca Suárez i Carmen Machi, entre d’altres

Nou tràiler d''El bar', d’Álex de la Iglesia

Nou tràiler d''El bar', d’Álex de la Iglesia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de cinema Álex de la Iglesia ha publicat un nou tràiler de la seua pròxima pel·lícula, "El bar", que arribarà als cinemes el 24 de març, que comença amb els acords d'"El himne de l’alegria" interpretat per Miguel Ríos per avançar cap a una versió simfònica que barreja amb els primers assassinats.

Es tracta del llargmetratge número 14 del realitzador bilbaí i és, de nou, un thriller coral amb guió del mateix director i de Jorge Guerricaechevarría.

Aquest segon tràiler d'"El bar" mostra imatges més violentes que l’anterior, amb més sang i situacions que recorden les pel·lícules de pandèmies i de zombis, i que avança un missatge crític, sobreimpressionat entre els plànols: "La por ens mostra com som".

La pel·lícula explica la història d’un grup de persones es veuen obligades a tancar-se a l’interior d’un local sota l’amenaça d’un franctirador que els impedeix sortir, el que provoca que les tensions entre els protagonistes creixin fins l’insuportable.

De la Iglesia ha comptat per a "El bar" amb els seus actors "fetitxe", de Mario Casas o Jaime Ordóñez a Terele Pávez, Blanca Suárez o Carmen Machi, tots ells integrants de la seua anterior cinta, "Mi Gran Noche", i afegeix Secun de la Rosa, Joaquín Climent, Alejandro Awada, Jordi Aguilar, Diego Braguinsky i Mamen García, entre d’altres.

Produïda per Pokeepsie Films i Nadie es Perfecto, amb la col·laboració d’Atresmedia Cine i la coproducció de Pampa Films, "El bar" serà distribuïda per Sony Pictures Releasing España.

tracking