SEGRE

GUARDONS CINE

Laia Costa, nominada com a millor actriu emergent als premis BAFTA

Laia Costa, en una seqüència de la pel·lícula ‘Victoria’ per la interpretació de la qual està nominada.

Laia Costa, en una seqüència de la pel·lícula ‘Victoria’ per la interpretació de la qual està nominada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Laia Costa (Barcelona, 1985) ha estat nominada com a millor actriu emergent als premis BAFTA, que concedeix anualment la British Academy of Film and Television Arts, pel seu paper a Victoria.

Concretament, participa en la categoria Rising Star, que reconeix el treball de promeses de la interpretació. Competirà amb Tom Holland (el nou Spiderman de la Marvel); Anya Taylor-Joy, per La bruja; Ruth Negga, pel drama interracial Loving, i Lucas Hedges, per Manchester from the sea.

El premi BAFTA Rising Star es decideix per votació popular a través del web dels premis i s’entregarà el 12 de febrer. En ocasions anteriors, l’han obtingut James McAvoy, Eva Green, Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jack O’Connell i, en l’última edició, John Boyega.

El film, de 134 minuts, està rodat en un pla seqüència i narra la nit d’una noia espanyola a Berlín. La seua interpretació també li va valer el premi LOLA com a millor actriu i la candidatura a la millor intèrpret europea, juntament amb Victoria com a millor film del continent. La pròxima cinta protagonitzada per Costa serà Nieve negra, on compartirà pantalla amb l’argentí Ricardo Darín.

tracking