SEGRE

POLÍTICA CULTURAL PROGRAMACIÓ

La Seu impulsa menús ‘ràpids’ per no perdre’s espectacles

Oferta cultural amb El Petit de Cal Eril, Montserrat Carulla i Pepa Plana

El professor de l’Escola de Música Ricard Viliella va amenitzar amb música la presentació del programa.

El professor de l’Escola de Música Ricard Viliella va amenitzar amb música la presentació del programa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell, en coordinació amb els restauradors de la ciutat i Turisme la Seu, impulsarà una nova experiència relacionada amb l’oferta cultural prevista per a aquest primer semestre de l’any. La regidora de Cultura, Mireia Font, va avançar ahir que la idea és oferir “un format de sopar ràpid a un preu assequible” coordinat amb l’oferta cultural del municipi, majoritàriament els dijous, que és quan es concentren els espectacles de teatre i música.

El nom d’aquesta iniciativa singular podria ser Sopars pim-pam –encara està per decidir– i estan ultimant el grup d’establiments que hi participaran, que estaran identificats amb un logo específic.

Bars i restaurants oferiran un menú ràpid ‘pim-pam’ abans de les obres de teatre i concerts

L’objectiu és que el públic pugui menjar alguna cosa especial de manera ràpida abans d’assistir a una obra de teatre o a un concert i, sobretot, elaborada amb productes de proximitat. Serà una primera prova pilot, que esperen que en pròximes edicions creixi i es converteixi en un pack conjunt de sopar més entrada als espectacles.

Mireia Font va avançar aquesta nova iniciativa en el marc de la presentació de la programació cultural per al primer semestre del 2017, que inclou mig centenar de propostes entre teatre, música i exposicions.

El cartell comptarà amb noms propis destacats com la pallassa Pepa Plana, que portarà a la Seu el 4 de maig el seu nou espectacle, Paradís pintat; la veterana actriu Montserrat Carulla, el 18 de febrer amb un espectacle de petit format titulat La música de les paraules, en el qual ofereix reflexions pròpies i poemes d’autors destacats, acompanyats per música en directe; el prestigiós violinista andorrà Gerard Claret, el 24 de febrer; el clown Marcel Gros el 24 d’abril; El Petit de Cal Eril el 9 de febrer amb el seu nou disc, La Força; i la polifacètica pianista i compositora Clara Peya, el 20 d’abril amb Oceanes, el seu particular homenatge a les dones a través de l’aigua. El programa també comptarà amb Meugenio (30 de març), l’espectacle d’imitació de l’humorista Eugenio, i un Tributo a Rubianes (27 d’abril). Les exposicions a la sala La Cuina, amb pintura, gravat i obres dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art de la Seu, completen la programació cultural.

tracking