SEGRE

ENTREVISTA

«És una ocasió única de veure Constantine en directe»

Mitja dotzena de concerts ompliran el cap de setmana de folk i psicodèlia el Cafè del Teatre, amb Donovan al capdavant, a més d’Aywa, Pigmy o Maika Makovski, entre d’altres

«És una ocasió única de veure Constantine en directe»

«És una ocasió única de veure Constantine en directe»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Què pretén aportar en aquesta nova edició del MUD?

He buscat prolongar el moment dolç que viu el festival perquè les últimes dos edicions han estat les més satisfactòries a tots els nivells. No ens plantegem créixer perquè estem còmodes amb el nostre petit/mitjà format.

A què es refereix que han estat les més satisfactòries?

Crec que tenim un nivell de reconeixement important a nivell estatal i a nivell local hem aconseguit comunicar bé una proposta molt particular que d’entrada no era tan senzilla de digerir.

Quines novetats es trobarà el públic?

Per primera vegada hem programat un concert en un espai diferent, la botiga Grans Records de Lleida, que tindrà lloc dissabte al migdia.

Busquen públic familiar?

No especialment. No existeix un propòsit clar, més aviat obrir-nos a públics diferents perquè habitualment els clients d’un local acostumen a anar-hi, toqui qui toqui. No crec que, en general, el públic del Cafè es desplaci a Grans Records i viceversa. A més, crec que l’espai és molt adequat per al concert.

Sabem que si ha escollit aquest cartell és perquè li agraden, però, faci’m una recomanació.

En efecte, m’agraden tots (riu). I més en el meu cas que no em prenc això com una feina, per tant ja no programo res que no m’agradi. Ara, si n’he d’escollir un, i això és a nivell molt personal, el nord-americà Constantine és el que més m’omple. M’encanta el folk psicodèlic dels anys 60 i 70 i ell l’encarna a la perfecció. A més serà una ocasió única per veure’l ja que és la seua primera gira a Europa i l’únic concert a Espanya. A partir d’aquí, Donovan és una llegenda, Aywa són fantàstics, bé tots.

tracking