SEGRE

MÚSICA POPULAR

La Cobla Lo Castell de Bellpuig estrena repertori en el Ressona

Imatge del concert ofert ahir per la Cobla Lo Castell de Bellpuig.

Imatge del concert ofert ahir per la Cobla Lo Castell de Bellpuig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El teatre Armengol de Bellpuig va acollir aquest diumenge la quarta actuació del IV cicle de concerts Bellpuig Ressona protagonitzat per la Cobla Lo Castell d’aquesta localitat. Va ser el primer concert de la formació amb un repertori que pretenia fer viatjar els espectadors pel món de la música de cobla amb la interpretació d’obres de compositors clàssics i actuals.

La formació va finalitzar el concert amb una peça de Josep Maria Bernat. Així, la Cobla Lo Castell es va sumar a l’homenatge que Bellpuig fa aquest any al compositor, amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de la seua mort.

La cobla Lo Castell és una formació musical que té els seus orígens a l’Escola Municipal de Música Mn. Jesús Capdevila de Bellpuig, on la majoria dels components van iniciar els estudis musicals. La formació va iniciar el seu camí el 2005 i actualment, sota la direcció de Xavier Roig, natural de Bellpuig, centra l’activitat en balls i aplecs, així com esdeveniments de sardanes de la província.

La pròxima actuació del quart Cicle de Concerts al Teatro Armengol Bellpuig Ressona, que organitza l’Escola Municipal de Música, serà el dia 4 de juny i anirà a càrrec de la Banda Municipal de Música de Bellpuig.

tracking