SEGRE

PRESENTACIÓ

Música, dansa i videoart a l''OleaTerra' a la Granadella

Segona edició d’aquest cicle que combina actes culturals i oleoturisme

Un concert d’‘OleaTerra’, l’any passat als antics dipòsits d’aigua de la Granadella.

Un concert d’‘OleaTerra’, l’any passat als antics dipòsits d’aigua de la Granadella.MERCÈ BELLERA/OLEA TERRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del cicle OleaTerra de la Granadella comptarà a partir d’aquest diumenge vinent amb música, dansa, pintura i videoprojeccions d’art amb la finalitat de promocionar el turisme al voltant de la cultura de l’oli de les Garrigues. L’alcalde d’aquesta localitat, Carles Gibert, acompanyat per les impulsores d’aquest certamen, Maite Ojer i Míriam Fuentes, van presentar aquest dimarts la programació a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, en un acte amb la directora de la institució, Montse Macià.

Els promotors del certamen van explicar que part del programa d’espectacles se centrarà a recrear l’experiència de mirar i apostar per l’art d’artistes locals, acompanyats d’actuacions de música, dansa i videoart en espais singulars del patrimoni natural de la localitat i la comarca, com per exemple els antics dipòsits d’aigua de la Granadella, la Balma del Triquell o fins i tot un camp d’oliveres. OleaTerra començarà aquest diumenge a les 20.30 hores amb l’estrena d’un mural col·lectiu que va començar a pintar-se ahir mateix en una paret del centre històric de la població i en la qual tenen previst participar artistes de pintura mural, creadors del gènere del còmic i prop d’uns quaranta veïns que han participat prèviament en diversos tallers d’art a la Granadella.

Montse Macià va destacar que aquest cicle d’activitats és “un instrument fonamental de promoció i projecció turística de la zona” i que “OleaTerra crea consciència de marca, genera un sentiment de pertinença i posa al servei del territori el poder multiplicador associat al turisme”.

tracking