SEGRE

Mor Chris Cornell, el vocalista de Soundgarden

Tenia 52 anys i es desconeixen les causes de la mort

Chris Cornell

Mor Chris Cornell, el vocalista de SoundgardenEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant nord-americà Chris Cornell, vocalista dels grups Soundgarden i Audioslave, va morir dimecres a la nit als 52 anys a la ciutat de Detroit per causes que es desconeixen, van informar aquest dijous mitjans locals. El també vocalista de Temple of the Dog es trobava a Detroit actuant amb Soundgarden, amb qui s’havia embarcat en una gira pels Estats Units que va començar el mes d’abril passat, va precisar la CNN, que cita un comunicat del seu representant, Briam Bumbery. Segons va assenyalar Bumbery a la cadena nord-americana, la mort del cantant va ser "sobtada i inesperada".

"La seua esposa Vicky i la seua família es van sorprendre en assabentar-se de la seua mort sobtada i inesperada i treballaran estretament amb el metge forense per determinar la causa" de la mort, va dir Bumbery en la nota. La família i el mànager del cantant agraeixen a "els seus seguidors, el continu amor i la lleialtat" que han mostrat a l’artista i els demanen "que la seua privacitat sigui respectada en aquest moment".

El músic de rock alternatiu i hard rock, guanyador d’un Grammy, havia actuat dimecres passat al Fox Theatre de Detroit, en l’estat de Michigan. Cornell va nàixer a Seattle, en l’estat de Washington, fa 52 anys i va començar al món de la música amb 7 anys quan es va aficionar a tocar el piano. La seua carrera musical, dins de l’escena del rock, es va iniciar a Seattle en formar la banda Soundgarden el 1984, que va jugar un paper important en el moviment "grunge" dels anys noranta, segons mitjans locals. El grup es va dissoldre el 1997 i en 2001 Cornell es va unir a tres exmembres de Rage Against the Machine per formar Audioslave. L’artista també va cantar el tema de la pel·lícula de James Bond "Casino Royale".

tracking