SEGRE

CONCERT

Sílvia Pérez Cruz omple la Llotja

Entrades esgotades per a la presentació aquest dissabte del disc ‘Vestida de nit’ || La música de Queen i ‘La Patrulla Canina’, únics plens de l’any fins ara

Perez Cruz

Perez Cruz

Creat:

Actualitzat:

La música i la personal interpretació de Sílvia Pérez Cruz són un passaport d’èxit segur per a qualsevol auditori. A Lleida, el teatre de la Llotja va esgotar fa tres setmanes les entrades per poder gaudir de la cantant de Palafrugell aquest dissabte vinent. Serà el segon concert a Catalunya de presentació del seu nou disc, Vestida de nit, després del recital que va oferir aquest dimecres a la nit al Liceu de Barcelona.

I no resulta gens fàcil omplir les gairebé mil butaques del teatre públic lleidatà. De fet, en els quinze espectacles i més de 25 funcions que s’han succeït des de l’estrena de la temporada el 19 de gener passat, la Llotja només havia penjat el cartell d’entrades esgotades en dos ocasions més: el concert Symphonic Rhapsody of Queen del 20 de gener, un espectacle d’homenatge a la banda britànica amb cantants internacionals i una banda formada per músics que han acompanyat estrelles com George Michael, Sade, Joe Cocker, Simple Minds, Chris Rea o Rick Wakeman; i l’espectacle musical familiar Aventura Canina de l’1 d’abril, basat en els personatges de la popular sèrie televisiva La Patrulla Canina.

Altres propostes de l’any van aconseguir grans entrades (per exemple, Tricicle amb Hits o la setmana passada amb el Mago Pop) però no van aconseguir acabar de tancar la taquilla. Sílvia Pérez Cruz mostrarà així davant d’un aforament complet l’“energia molt de directe” del seu nou àlbum, en el qual, acompanyada per un quintet, ofereix versions de temes propis i de cançons tan variades com Hallelujah, de Leonard Cohen, La lambada,

Vestida de nit, un tema que van escriure els seus pares fa més de trenta anys i Ai, ai, ai, la cançó amb què va guanyar aquest any el premi Goya.

Les primeres files per veure Dani Martín, venudes sis mesos abans Dani Martín, excantant d’El Canto del Loco i un dels artistes més reconeguts en els últims quinze anys a Espanya, també compta a Lleida amb seguidors acèrrims que no volen perdre’s el fet de veure i escoltar el seu ídol tan a prop com sigui possible. Així, a gairebé sis mesos del concert que oferirà a la Llotja el 28 d’octubre, ja fa dies que es van esgotar les dos primeres files del teatre, a 62 euros, i de la 3 a la 7, a 57 €. De la resta de files, més allunyades, a 52 €, aquest dimecres quedaven poc més de 400 entrades.

tracking