SEGRE

CINE

Hoffman, Schwarzenegger i Eastwood, protagonistes al Festival de Canes

L’actor Arnold Schwarzenegger, ahir a Canes.

L’actor Arnold Schwarzenegger, ahir a Canes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Noah Baumbach va presentar aquest diumenge a la competició del Festival de Canes The Meyerowitz Stories, un agradable film familiar, amb molta ironia i uns destacats Dustin Hoffman i Emma Thompson, en el qual l’humor és el vehicle per aprofundir en els temes més dolorosos, com va destacar l’actriu britànica.

L’actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger va presentar la seua participació en el documental Wonders of the sea 3D, un al·legat per conscienciar la gent de la necessitat de protegir el planeta i de no esperar que d’altres facin el primer pas. “Deixar-li un món millor a la propera generació és la nostra responsabilitat, no pensar només en nosaltres, sinó en la comunitat. Nosaltres li diem a la gent mira (l’oceà), gaudeix-lo, i després voldràs protegir-lo”, va assenyalar.

Per la seua part, Clint Eastwood va parlar de la seua llarga carrera com a actor i director, de la pobresa de la seua infantesa, dels 75 dòlars per setmana que cobrava al primer contracte amb Universal o de la primera pel·lícula que va acceptar rodar amb Sergio Leone sols per conèixer Espanya.

tracking