SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

La quarta edició del festival Circ Picat, el 24 i 25 de juny amb nou companyies

Una actuació del festival Circ Picat d’Alpicat l’any passat.

Una actuació del festival Circ Picat d’Alpicat l’any passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alpicat celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 de juny la quarta edició del Festival Circ Picat amb la participació de nou companyies: els lleidatans Improvistos’s Krusty Show (que organitzen el certamen juntament amb l’ajuntament i el Punt Jove la Unió), Cirkonita, Los Barlou, Circ Xic, Bot Project, El Gran Dimitri, Circo la Raspa, Circ Vermut i Psirc, una companyia premiada al Festival de Friburg (Alemanya) i a la Fira FETEN de Gijón que serà el cap de cartell d’aquest any.

A més, la programació comptarà amb un cabaret la nit de dissabte amb les companyies Claudia, Improvisto’s, Circ Pistolet, Berta, Circo Afilado i Antonia. Als quatre espais ja habituals del Circ Picat (La Unió i les places de la Natura, de l’Església i de la Biblioteca), aquest any s’hi afegiran uns altres dos: la carpa del Parc, amb la companyia Circ Xic, i l’Espai Off, al pati del Casal, amb actuacions de quinze minuts.

Els espectacles seran gratuïts. L’entrada per als d’interior es podrà recollir en el punt d’informació a la plaça de l’Església. El festival va rebre l’any passat uns 15.000 espectadors.

tracking