SEGRE

MÚSICA

El tribut al Boss a Vilanova de Bellpuig espera 5.000 fans

El 7 i 8 de juliol, ara compta amb 500 músics inscrits i vol arribar a 1.001

Josep Maria Pons, exhibint un disc d’or del ‘Born in the USA’ firmat pel mateix Springsteen.

Josep Maria Pons, exhibint un disc d’or del ‘Born in the USA’ firmat pel mateix Springsteen.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Vilanova de Bellpuig ja ha iniciat el compte enrere del No Surrender Festival, una concentració que té com a principal objectiu reunir 1.001 participants que interpretaran conjuntament la cançó de Bruce Springsteen que dóna títol a la festa.

Serà el cap de setmana del 7 i 8 de juliol. “Esperem uns 5.000 espectadors al festival”, va remarcar Josep Maria Pons, del bar L’Estoneta-Sala Boss, organitzador de l’esdeveniment, que ja compta amb uns 500 músics inscrits. A falta de menys d’un mes, fans del Boss de la Corunya, València, Cadis o Madrid ja hi han confirmat la seua assistència.

Una empresa de bus de Barcelona s’ha ofert a col·laborar i oferirà viatges des de la capital catalana pel preu simbòlic d’1 o 2 euros. L’empresa local Cal Valls també ha anunciat la seua col·laboració. 

L’acte central del No Surrender Festival se celebrarà el dissabte 8 de juliol. A les 7 del matí s’obriran les portes del recinte per rebre els primers participants. A les onze del matí, i posteriorment a dos quarts de cinc de la tarda, es faran els assajos de la cançó, sota la direcció d’Antoni Tolmos. La interpretació final a les 19.00 serà gravada per enviar-la al mateix Springsteen.

Entre els músics que hi participaran, hi ha un baixista de 73 anys i un nen de 3, que tocarà la bateria. El públic que només vulgui disfrutar de la música podrà assistir durant el mateix dia a concerts de grups com La Taverna dels Somnis, Thunder Road o la Don Vito Rock Band. El punt final de la vetllada el protagonitzaran George Milesson i el grup Tremendos.

Manel Fuentes, estrella convidada La música començarà a sonar ja el divendres 7 de juliol, amb l’actuació del popular presentador Manel Fuentes al capdavant del The Spring’s Team. L’obertura del festival serà a les set de la tarda, amb els concerts de Comandants de Tros i Ball de Raska. A partir de les 23.00 hores actuaran al camp esportiu Willy & The Poorboys i, passada la mitjanit, la banda de Manel Fuentes. El No Surrender Festival tindrà com a escenari la zona esportiva de Vilanova de Bellpuig i també inclourà una zona on es podrà adquirir marxandatge de Springsteen.

Rockin 1000 va iniciar les trobades multidinàries

Les trobades multitudinàries de músics interpretant una mateixa cançó es van popularitzar l'any 2015 amb el tema de Foo Fighters Learn to fly. El motiu de l'actuació, amb mil músics, era demanar al grup nordamericà de Dave Grohl que actués a la població italiana de Cesena. 

Aquest any, i a la mateixa població, el grup Rockin 1000 va tornar a agrupar mil músics per interepretar Smells like teen spirit, de Nirvana, curiosament l'anterior grup de Dave Grohl, en aquella ocasió com a baterista. El motiu, en aquest cas, seria el d'interpretar un tema que es va convertir en un himne per a tota una generació. 

tracking