SEGRE

MÚSICA

L'IEI impulsa un viatge per la vida i l'obra del compositor Emili Pujol

Presentació ahir a l’IEI dels actes del Projecte Emili Pujol.

Presentació ahir a l’IEI dels actes del Projecte Emili Pujol.IEI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La directora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Montserrat Macià, va presidir aquest dijous la presentació del Projecte Emili Pujol, una sèrie d’activitats relacionades amb el compositor lleidatà que engloben el documental Emili Pujol, el mestre; un concert de música antiga; la Càtedra Cervera Emili Pujol; concerts en diverses poblacions de les comarques de Lleida, i la sisena edició del Garrigues Guitar Festival.

L’acte va comptar també amb les intervencions del fundador de la Càtedra i president de l’Associació d’Amics de la Música de Cervera, Narcís Saladrigues; del president del consell comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i del tècnic de Cultura d’aquest organisme, Isidre Pinyol.

Aquestes activitats s’emmarquen dins de la celebració dels 75 anys de creació de l’IEI. Dilluns vinent, l’Aula Magna acollirà a les 19.30 hores la projecció del documental Emili Pujol, el mestre, realitzat pel músic i divulgador cultural Artur Blasco després de dos anys de viatges per diversos punts d’Europa buscant l’opinió dels millors deixebles del guitarrista.

tracking