SEGRE

MÚSICA

La cantautora Sílvia Comes tanca els concerts de la Granadella

La cantautora Sílvia Comes, en el concert que ha tancat l’edició d’Oleaterra d’enguany.

La cantautora Sílvia Comes, en el concert que ha tancat l’edició d’Oleaterra d’enguany.E.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’espectacle Comes Loves: arriba l’amor de la cantautora Sílvia Comes als camps d’oliveres del Tagornar de la Granadella va tancar l’Oleaterra 2017.

Es tracta d’un cicle d’actuacions de petit format al voltant del patrimoni natural de les Garrigues que, en aquesta ocasió, ha reunit 500 persones durant els tres primers caps de setmana de juny amb una coproducció amb l’Escola de Dansa Dancescape i tallers de còmic, fotografia i pintura, en què van participar quaranta veïns i veïns de la població.

Segons els organitzadors d’Oleaterra, és una experiència singular i una manera diferent de descobrir l’essència de la comarca amb una sèrie de rutes nocturnes a la llum de la lluna a la recerca de diferents actuacions que ens atansen a viure d’una manera singular els paisatges de les Garrigues de la mà de l’art, la dansa i la música garantint una experiència única i irrepetible.

La cantautora Sílvia Comes va fer un repàs de la seua trajectòria de més de trenta anys als escenaris a través del seu repertori de cançons conegudes com L’esperit de Vinyoli i l’homenatge a la poetessa Gloria Fuertes. Va interpretar també cançons de Jacques Brel i poemes musicats de Jaime Gil de Biedma.

tracking