SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

Joves artistes experimenten amb la dansa, la música i el teatre

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quinze joves lleidatans d’entre 14 i 20 anys participen durant un mes en la primera edició del projecte Prometeu, una experiència conjunta multidisciplinària entre l’Aula Municipal de Teatre i l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. El resultat podrà veure’s en una producció escènica el 20 de juliol a les 19 hores al Teatre de l’Escorxador, amb entrada gratuïta.

El professor i exdirector de l’Aula Antonio Gómez va explicar ahir durant la presentació del projecte que l’objectiu d’aquesta iniciativa és “potenciar el talent artístic de la ciutat oferint als joves talents l’oportunitat de viure experiències transversals i multidisciplinàries en l’àmbit de la dansa, la música i el teatre”.

En paraules similars es va expressar el director general de la Fundació Orfeó Lleidatà, Xavier Quinquillà. Per la seua banda, la tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, va recordar als joves alumnes que “trencar barreres en el món de les arts ajuda a ser flexibles en el dia a dia i a adquirir seguretat”.

Els joves participants en el projecte Prometeu cantaran, ballaran i actuaran a la mateixa obra.

Els joves participants en el projecte Prometeu cantaran, ballaran i actuaran a la mateixa obra.MAGDALENA ALTISENT

tracking