SEGRE

TEATRE

La Baldufa viatja amb 'Pinocchio' a la Xina, on ofereix cinc funcions

Els membres de La Baldufa, ahir davant del China International Children's Theatre de Pequín.

Els membres de La Baldufa, ahir davant del China International Children's Theatre de Pequín.LA BALDUFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot just acabat el festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu, els seus impulsors, la companyia lleidatana La Baldufa, han viatjat a la Xina, on tenen previst oferir cinc actuacions de Pinocchio aquesta setmana al China Children’s Theatre Festival, que se celebra al Holiday Classic Theatre de Pequín. Seran dijous, divendres, i dissabte, els dos dies amb doble sessió (a les 10.00 h i a les 14.00 h).

Pinocchio està dirigit per Jokin Oregi, que la formació va estrenar a finals del 2014 al Festival Temporada Alta de Girona i que ha recollit distincions com ara el Premi a la Millor Direcció i al Millor Espectacle a la Fira FETEN, a Gijón, el 2015.

L’espectacle ja té experiència viatjant a l’estranger. Concretament, de les 260 actuacions que han realitzat, 34 han estat fora del país. Entre aquestes, la residència de creació al Théâtre du Cloître de Bellac, on es va fer l’estrena a França. També ha viatjat a Suïssa, a Luxemburg, a Irlanda del Nord i a la Fira del Llibre de Bolonya.

Tanmateix, aquesta és la primera vegada que Pinocchio surt del continent europeu. No així La Baldufa, que ja ha estat en unes altres dos ocasions a la Xina: a Macau, el 2011, amb el El llibre imaginari, i el 2013, a Hong Kong, amb El príncep feliç.

tracking