SEGRE

CINE

Susan Sarandon rebrà el Premi Honorífic del Festival de Sitges

L’actriu nord-americana Susan Sarandon estarà a Sitges.

L’actriu nord-americana Susan Sarandon estarà a Sitges.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Susan Sarandon rebrà el Premi Honorífic del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, a l’octubre. Sarandon s’afegeix als ja anunciats guardons per als directors William Friedkin, que recollirà el Gran Premi Honorífic, i Johnnie To.

El director del festival, Àngel Sala, va argumentar el reconeixement a Sarandon per “una extensa filmografia plena de títols memorables del gènere”, com The Rocky Horror Picture Show, que es projectarà en una sessió especial amb la seua presència, o L’ànsia, de Tony Scott.

El festival també homenatjarà Santiago Segura. El cine espanyol estarà representat, entre d’altres, per Jaume Balagueró (Lleida, 1968), que presentarà la seua última pel·lícula, Musa.

D’altra banda, George Clooney i Darren Aronofsky optaran al Lleó d’Or en la Mostra de Venècia, del 30 d’agost al 9 de setembre, on el mexicà Guillermo del Toro presentarà The shape of water. L’única producció espanyola serà Loving Pablo, sobre el narco Pablo Escobar, dirigida per León de Aranoa i protagonitzada per Javier Bardem i Penélope Cruz.

tracking