SEGRE

CERTÀMENS CONCERTS

Les músiques de muntanya, en la cinquena edició del Festival Trama a Bellver

Una dotzena d’activitats el cap de setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició del Festival Trama atansa fins avui les músiques de les muntanyes d’Europa a la Cerdanya. Melodies amb un vincle especial amb els territoris d’on provenen i amb la música de soca-rel. El director artístic del festival, Arnau Obiols, va assenyalar ahir que “hi ha músiques tradicionals, altres de més experimentals, ofertes de concerts i altres espectacles més festius en format de ball; en definitiva, hem pensat un festival perquè tothom pugui trobar-hi el seu espai”.

El certamen ha programat durant aquest cap de setmana activitats en espais entorn de Bellver de Cerdanya i que ja són els escenaris on s’ha desenvolupat la mostra aquests últims anys.

La instal·lació sonora de Will Mender, un dels atractius del festival d’aquest any

La txalaparta d’Oreka TX, la instal·lació sonora de Will Mender, el folk gallec de Xabier Díaz i Adufeiras de Salitre, el folk festiu dels italians Ars Nova Napoli, o el Cantut de Sanjosex i Carles Belda, que tancarà el certamen aquesta nit, són algunes de les propostes del festival Trama per a la present edició. Arnau Obiols va recordar que la novetat d’aquest any és la instal·lació sonora de l’artista Will Mender. El director va posar èmfasi també que Mender acudiria en la inauguració de l’escultura, prevista per ahir. La peça, elaborada amb fusta i pedra, quedarà instal·lada durant tot el festival al pati de les monges i les persones que s’atansin a contemplar-la podran interactuar-hi.

Els organitzadors del certamen han programat una dotzena d’activitats en espais entorn de Bellver de Cerdanya i que ja són els escenaris on s’ha desenvolupat la mostra aquests últims anys. El passat cap de setmana ja es van organitzar activitats prèvies.

tracking