SEGRE

CULTURA MÚSICA

El Festival de Música Antiga de Poblet tanca amb èxit de públic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Música Antiga de Poblet va tancar ahir a la nit la cinquena edició amb la previsió de superar els 2.000 espectadors. Al concert de divendres, dedicat als viatges d’Ibn Battuta, unes 600 persones van omplir la plaça de l’Església. Dissabte a la nit, es van esgotar les 750 entrades disponibles per al concert Tots els matins del món. Diàlegs barrocs: la gràcia i la follia, en la qual es va fer un viatge musical a la França barroca de Jean-Baptiste Lully, François Couperin i Marin Marais.

Ahir a la nit estava previst que l’antic dormitori dels monjos registrés un altre ple absolut per presenciar el recital dedicat a Erasme i Luter, a càrrec de Jordi Savall, la Capella Reial de Catalunya i l’Hespèrion XXI.

Tant l’impulsor del certamen, el musicòleg Jordi Savall, com l’abat de Poblet, Octavi Vilà, es van mostrar molt satisfets amb l’acollida del públic i ja pensen en futures edicions d’aquest Festival de Música Antiga. Segons l’abat de Poblet, fra Octavio Vilà, el festival està pràcticament consolidat. “Hi havia una falta de festivals musicals en aquesta part de Catalunya i crec que Poblet és un marc important per acollir una mostra d’aquest tipus”, va assenyalar.

tracking