SEGRE

FESTIVALS

Ben Harper emociona a Cap Roig amb la seua barreja d'estils

Ben Harper, durant el concert que va impartir dilluns passat al Festival de Cap Roig.

Ben Harper, durant el concert que va impartir dilluns passat al Festival de Cap Roig.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ben Harper, una de les estrelles del rock nord-americà més genuïnes, va tornar dilluns al Festival de Cap Roig després de cinc anys per mostrar la faceta més íntima amb un nou espectacle en solitari del seu últim treball, Childhood Home.

El músic, compositor i multiinstrumentista, que també va fer un repàs de la seua carrera musical, va estar sol a l’escenari, sense la banda Innocent Criminals i acompanyat per una cadira, un piano i les múltiples guitarres en un concert impulsat per la Fundació Bancària La Caixa davant dels més de 2.000 fans que el van rebre amb aplaudiments, xiulets i crits.

Per trencar el gel va escollir un solo de 10 minuts del seu inseparable Weissenborn, una guitarra lap steel hawaiana de cent anys completament de fusta i de mànec buit que va tocar assegut i amb l’instrument a la falda.

Harper també va interpretar Life line per passar després al piano al so de la balada Born to love you i va seguir l’actuació intercalant els diversos tipus de guitarra en cançons com Two hands o Please Bled. Des del seu debut el 1994, ha publicat 14 àlbums d’estudi i ha dut a terme desenes de gires i actuacions multitudinàries per tot el món.

tracking