SEGRE

CONCERTS

Més de 1.500 persones al Festival de Música Popular i Tradicional de la Granadella

Granadella

GranadellaAJUNTAMENT DE LA GRANADELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 1.500 persones van passar el cap de setmana pel Festival de Música Popular i Tradicional Catalana de la Granadella, xifra que suposa un significatiu augment respecte a edicions anteriors, en les quals rondaven els 1.000 assistents.

L’alcalde, Carlos Gibert, ho va valorar “molt positivament” i va explicar que de cara a l’any que ve, que se’n celebrarà la 25 edició, “ja estem pensant a fer alguna cosa de més envergadura i amb la participació de diversos grups coneguts”.

Per portar-ho a terme, serà necessari augmentar la partida pressupostària, que actualment “ronda els 10.000 o 12.000 euros”, però es va mostrar convençut de poder aconseguir-ho. Gibert va assenyalar que a més del públic de la Granadella i voltants, el certamen també concentra molts participants procedents de Barcelona que s’allotgen a la zona, cosa que acaba sent promoció per a la comarca de les Garrigues.

El festival no es va oblidar dels atemptats de Barcelona i Cambrils i al llarg de tot el cap de setmana la llum del campanar, un dels punts emblemàtics de municipi, ha estat apagada.

tracking