SEGRE

El nou videoclip de Love of Lesbian supera les 19.000 visualitzacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Love of Lesbian ha llançat el videoclip de "El yin y el yen", un tema del seu últim treball, "El Poeta Halley", que en poques hores supera les 19.000 visualitzacions a YouTube i que es va gravar en directe en tres concerts celebrats a Mèxic dins d’una gira a punt d’acabar a Espanya.

"Esperem gaudeixin d’aquesta anticançó a anys llum d’un sentiment d’amor i positivitat, encara que ja saben que, de vegades, els extrems es toquen", diu el grup liderat pel vocalista Santi Balmes en el seu perfil oficial de YouTube.

"El yin i el yen", dirigit per Abel Molina i Frank Landgrave, es va gravar els dies 10, 11 i 12 de novembre del 2016 en directe al Teatre Diana de Guadalajara i al Teatre Metropólitan de CDMX. "El Poeta Halley" va ser el vint-i-dosè àlbum més venut a Espanya el 2016, segons Promusicae, i la promoció del disc ha portat la banda catalana a un tour internacional que culminarà amb tres grans concerts el novembre a Madrid i Barcelona. Serà, concretament, en el WiZink Center de la capital (abans Palau d’Esports) el dia 18 d’aquell mes, i els dies 24 i 25 en el Sant Jordi Club.

El nou videoclip de Love of Lesbian

El nou videoclip de Love of Lesbian supera les 19.000 visualitzacions

tracking