SEGRE

CINE CERTAMEN

Arranca la segona edició del cicle de cine infantil ‘Cinemón Xic’

El Teatre de l’Escorxador es va omplir ahir al migdia en la primera projecció del cicle ‘Cinemón Xic’.

El Teatre de l’Escorxador es va omplir ahir al migdia en la primera projecció del cicle ‘Cinemón Xic’.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Teatre de l’Escorxador de Lleida va acollir ahir al migdia la primera sessió de la nova edició del cicle de cine infantil Cinemón Xic, una iniciativa impulsada des de la regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació amb l’objectiu de promoure entre els més petits valors com l’amistat i la solidaritat. Abans de la projecció de la primera de les pel·lícules previstes en el cicle, Kirikú i les bèsties salvatges, Mags del Món, col·laboradors en aquest projecte lúdic i educatiu, van protagonitzar una petita actuació.

El regidor Joan Gómez va explicar que Cinemón Xic fomenta la sensibilització a través del cine per poder arribar al públic més jove i familiar de la ciutat.

L’objectiu és, a través de les pel·lícules seleccionades, aportar informació sobre temes concrets d’una manera didàctica, lúdica i pròxima, per motivar així els joves espectadors d’una manera directa, gràcies a les imatges i les emocions que es transmeten des de la gran pantalla.

Les pròximes sessions del cicle tindran lloc els diumenges 29 d’octubre i 5 de novembre, també al Teatre de l’Escorxador a les 11.15 h, amb les projeccions de La vida de Calabacín (66’) i Ponyo en el acantilado (100’), respectivament.

tracking