SEGRE

MÚSICA CONCERT

Névoa i l’OJC interpreten fados en versió orquestral a l’Auditori de Lleida

Névoa interpretant fados ahir a l’Auditori amb l’OJC.

Névoa interpretant fados ahir a l’Auditori amb l’OJC.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Névoa va fer disfrutar ahir el públic de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida amb un repertori de fados tradicional en el qual va estar acompanyada per l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC). La suggeridora veu de Núria Piferrer, coneguda artísticament com a Névoa, va seduir els espectadors amb un concert en el qual l’OJC, dirigida per Alfons Reverté, també va explorar un nou registre: el món de la música portuguesa.

També van pujar a l’escenari Publio Delgado, a la guitarra portuguesa; Jordi Farrés, a la guitarra, i Guillermo Prats, al contrabaix. Névoa i el seu trio han cantat i divulgat fados al llarg d’aquests anys en una infinitat d’auditoris del país i de l’estranger. En el concert d’ahir, es van escoltar les versions per a orquestra i veu realitzades Publio Delgado, que també va oferir composicions pròpies.

El concert d’aquest diumenge formava part de la T2, la temporada Tardor 2017 a Lleida, que és la programació estable d’arts escèniques i música a l’Auditori, el Teatre de l’Escorxador i la Llotja.

tracking