SEGRE

PDeCat, ERC, Crida i Comú demanaven la dimissió de la regidora de Cultura

Aquests grups també reclamen a la Paeria que demandi el govern d’Aragó per difamació per qüestionar la feina dels tècnics del Museu de Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups municipals del PDeCAT i Unió, ERC, Crida per Lleida - CUP i Comú de Lleida han demanat aquest dimecres la dimissió de la regidora de Cultura de la Paeria, Montse Parra, per la seua “inhibició” en la defensa de les obres de Sixena del Museu de Lleida.

Els quatre grups han presentat un plec a la Comissió informativa de la Paeria i han fet pública la seua petició davant de la porta del Museu de Lleida. Aquests partits de l’oposició fan responsable la regidora del trasllat de les obres de Sixena cap a l’Aragó i denuncien el seu silenci durant l’operatiu. Culpabilitzen en primer terme l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i també el PSC, però asseguren que Montse Parra no ha actuat en defensa del patrimoni de la ciutat i aquest fet “ha de tenir conseqüències”.

El grup municipal del PDeCAT també vol exigir a l'alcalde Ros que demani responsabilitats al ministre de Cultura, Iñigo Méndez de Vigo, per la seva relació de parentiu amb la presidència de l'ordre que regeix el monestir de Sixena, i també que denunciï el Govern d'Aragó per les declaracions menyspreant el treball dels conservadors del Museu de Lleida.

Els representants dels grups municipals de PDeCat, ERC, Crida i Comú a la Paeria, aquest dimecres davant del Museu de Lleida

PDeCat, ERC, Crida i Comú demanen la dimissió de la regidora de Cultura pel cas SixenaLleonard Delshams

tracking