SEGRE

MÚSICA CONCERT

L'Auditori de Lleida acomiada l'any amb valsos i polques de Strauss

Al tradicional festival de l’Orquestra Simfònica del Vallès

El director de la Simfònica del Vallès, James Ross, va encomanar el ritme de l’orquestra al públic.

El director de la Simfònica del Vallès, James Ross, va encomanar el ritme de l’orquestra al públic.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Auditori Enric Granados de Lleida va acomiadar ahir amb gran èxit de públic la programació del 2017 amb el tradicional festival de valsos i polques de Strauss a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Amb el músic nord-americà James Ross a la batuta i la participació de la soprano barcelonina Isabella Gaudí, la formació orquestral va omplir l’Auditori de l’energia dels valsos i polques de la família Strauss i la música popular centreeuropea, amb els imprescindibles Danubi blau o la Marxa Radetzky, a part d’altres composicions de músics com Bizet, Mussorgski, Anderson o Iradier. Val a destacar que James Ross, membre de la facultat de Direcció d’Orquestra de l’orquestra de la prestigiosa Juilliard School de Nova York, és el director titular de la Simfònica del Vallès des del mes de setembre passat.

D’altra banda, la temporada musical a l’Auditori el 2018 arrancarà al gener amb tres cites de diferent format. El dissabte 13 de gener, el públic podrà gaudir d’una gran cantata dedicada a Sant Nicolau, original del britànic Benjamin Britten, amb la presència de la Coral Sant Jordi de Barcelona, el Cor de Cambra de l’Auditori, la coral infantil Shalom, el Cor Eurídice de les Borges Blanques, la coral infantil Nova Cervera i l’Orquestra Terrassa48, sota la direcció de Xavier Puig. El calendari seguirà el diumenge 21 de gener amb l’Orquestra Julià Carbonell i L’Intèrpret i el divendres 26 amb el Duo Atzur, de flauta i piano.

tracking