SEGRE

MÚSICA ACTUACIONS

Bob Dylan i Bruno Mars pugen als escenaris espanyols el 2018

Destaquen també els concerts de Pearl Jam i Pablo Alborán

El guardonat cantant hawaià Bruno Mars, durant una de les actuacions.

El guardonat cantant hawaià Bruno Mars, durant una de les actuacions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els escenaris espanyols es preparen per a un any de vertigen, amb actuacions d’estrelles de la música de la talla de Bob Dylan, Bruno Mars, Pearl Jam, Iron Maiden i Lady Gaga. Aquesta última serà l’encarregada d’obrir el calendari del 2018 amb la gira mundial Joanne World Tour, que va ajornar al setembre per motius de salut i que arribarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 14 i 16 de gener.

Tanmateix, la gira que acapararà més mirades al març serà la de Bob Dylan, que torna a Espanya tres anys després de la seua última visita per oferir sis concerts entre Salamanca (24 de març), Madrid (del 26 al 28 de març) i Barcelona (30 i 31 del mateix mes).

A l’estiu arribarà el concert de Bruno Mars, que repassarà els seus últims èxits el 20 de juny a l’Olímpic Lluís Companys de la capital catalana i el 22 del mateix mes inaugurarà el Wanda Metropolitano com a seu de concerts. El grup de rock Pearl Jam celebrarà el 28è aniversari a Barcelona i Madrid, on compartirà escenari amb Depeche Mode i Massive Attack al Festival Mad Cool el 12 de juliol.

Així mateix, la colombiana Shakira reprendrà la gira El Dorado, amb concert a la seua ciutat adoptiva (Barcelona) el 6 i 7 de juliol. Respecte a les estrelles espanyoles, destaquen les actuacions del malagueny Pablo Alborán, Prometo, que aixecarà el teló a la seua ciutat natal el 18 de maig i passarà pels principals recintes nacionals, inclosos el Palau Sant Jordi (8 de juny) i Wizink Center (29 de juny).

tracking